Geschiedenis

 

 

Over Horeca Service Ruud van der Star & Zn.

Het Begin

In 1989 is Ruud van der Star met zijn groothandel in kaas, eieren en boter in Bodegraven begonnen. Langzamerhand groeide het assortiment uit met onder andere servetten, kaarsen en vleeswaren. Aangezien alles nog vanaf thuis werd geregeld stond de gehele schuur vol met goederen. Er werd al snel besloten een grotere opslagruimte te zoeken. Het werd een oude, vochtige koeienstal. Door de snelle groei van het bedrijf werd de behoefte aan een volwaardig, efficiënt magazijn steeds groter.

Van Kaasboer naar Horeca Totaal leverancier

Door de groei van klanten en assortiment was al snel duidelijk dat er een groter magazijn nodig was.

In 1992 verhuisde het bedrijf naar een groter pand in Bodegraven. Hier is het assortiment verder uitgegroeid met onder andere sauzen en plantaardige oliën tot bijna alles voor de horeca.

De locatie in Alphen aan den Rijn werd in 2001 betrokken, hier zijn wij in 2002 tevens gestart met ons brede diepvries assortiment. Momenteel staan we vooral bekend om onze ruime sortering bake-off producten en natuurlijk onze uitstekende service.

Sinds 2008 zijn we verhuisd naar een magazijn van 2500m2  in Ter Aar. 

Sinds 19 januari 2009 zijn wij lid van de Horeca Foodgroup. Dit is een inkoopcombinatie waardoor wij u nog meer voordeel kunnen bieden en het assortiment nog veel groter werd.

Per 1 juni 2013 heeft bij Horeca service Ruud van der Star een uitbreiding plaatsgevonden, door de overname van Hoek Horeca V.O.F. welke gevestigd was in Voorhout.

Deze overname betekende dat het werkgebied en het assortiment van Horeca service Ruud van der Star werd uitgebreid.

Horeca service Ruud van der Star is in de loop der jaren uitgegroeid tot een complete groothandel in food en non-food. Het bedrijf richt zich nu niet alleen tot horecaondernemingen maar is ook een betrouwbare partner voor onder andere supermarkten, slagerijen en bakkerijen.

Familiebedrijf 

Horecaservice Ruud van der Star is een echt familiebedrijf waar mensen een gezamenlijk doel en hart voor de zaak hebben. Opgericht en 1989 door Ruud van der Star die met 1 vrachtauto nog alle klanten afging om de bestelling op te nemen en gelijk uit de auto te leveren. Zijn vrouw Wil deed thuis de administratie. Al snel kwam de eerste medewerker erbij en in 1993 kwam hun zoon Marcel ook werken in de zaak, eerst als chauffeur maar al snel ging hij naar de binnendienst. In 1999 werd Marcel mede-eigenaar en sinds kort hebben Ruud en Wil de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Marcel staat sindsdien alleen aan het roer.

DOWNLOAD VOOR MEER INFORMATIE ONS MAGAZINE

Horeca Service Ruud van der Star & Zn, ook úw food en non-food leverancier