"> ');

Blog

Geduld…

 

Al 10 maanden lang ben ik geduldig. Veel klanten zijn dicht en de omzet ligt op zijn gat. Met veel medewerking en flexibiliteit van onze medewerkers en toch wel flinke steun van de overheid houden we het vol.

Maar vooral het vooruitzicht op het vaccin hield ons op de been. In December/ Januari zou het inenten beginnen. Kijk, ik maak me niet heel snel druk en ben ook geen type die snel boos word. Maar nu het inenten zo tergend langzaam gaat en de cijfers niet blijken te kloppen raak ik toch behoorlijk geïrriteerd.

Kom op Hugo, laat eens het achterste van je tong zien en zet de GGD eens onder druk, wedden dat het dan sneller kan. Heb nu het idee dat Hugo Ja en Amen zeg tegen de experts. Wij uit het bedrijfsleven weten dat wat extra druk van boven soms wonderen doet.

En dan de lockdown-exit nog, uiteraard de Horeca weer als laatste, kunnen ze nu echt niks anders verzinnen. Ik hoor ook veel klachten van de detail handel, maar deze zijn pas dicht sinds half december. De Horeca, die trouwens alles op orde had, sinds half Oktober! En daarvoor maar gedeeltelijk.

Kom op Hugo, bij de groothandel weten we alles van FIFO: First in – First Out. Maar blijkbaar hebben ze bij de regering hier geen kaas van gegeten. Die bepalen zelf wel wat belangrijk is zonder naar de gevolgen te kijken of misschien eens te kijken naar wat eerlijk is.

Hopelijk kan het vaccineren snel versnellen en kijkt men in Den Haag ook eerst eens naar de Horeca. Maar ik heb hier inmiddels weinig vertrouwen in op korte termijn…

Marcel van der Star